نتایج نوآوری باز

هنری چسبرو در جدیدترین کتابش هیاهوی نمایشی حاکم بر نـوآوری باز را کنار زده و نشان داده است که چرا دستاورد شرکت‌ها و کشورها از نوآوری باز با آنچه باید باشد، همچنان فاصلۀ فراوان دارد و برای به کارگیری هرچه بهتر نوآوری باز چه مسیری را باید پیش گرفت.به بیان ساده‌تر، تاثیر عملی و ملموس نوآوری و نوآوری باز بر پیشرفت اقتصادی و رفاه عمومی همچنان بسیار کم‌تر از چیزی است که می‌تواند باشد.

چسبرو با نگاهی نقادانه به تجربه‌ی دو دهه‌ی گذشته، برداشت‌های نادرست از نوآوری باز و موانع اجرای آن را معرفی کرده است. شرکت‌ها با درک درست از نوآوری باز می‌توانند ظرفیت پیشرفت نمایی فناوری را به خدمت گرفته و رشد به مراتب بیشتری را در کسب‌وکار تجربه کنند.

کتاب پایان نوآوری نمایشی

نوع و شدت فشار بر شرکت‌ها برای تغییر در تاریخ بی‌سابقه است. بیشتر شرکت‌ها هم متوجه نیاز به نوآوری شده‌اند، اما معمولا واکنش‌شان سطحی و نمایشی است. آنها خواسته یا ناخواسته درگیر «نوآوری نمایشی» می‌شوند. در کتاب «پایان نوآوری نمایشی» راهکارهای پیشنهادی استیو بلنک، یکی از شاخص‌ترین چهره‌های جهانی در مدیریت نوآوری، برای پایان دادن به نوآوری نمایشی در شرکت‌ها به زبانی ساده و قابل اجرا آمده است. آموزه‌هایی که هم برای شرکت‌های بزرگ و هم شرکت‌های کوچک و استارت‌آپی، راهگشاست.

مدیریت نوآوری

در این مجموعه دو جلدی، فرآيند نوآوری قدم به قدم از مرحله جستجوی ایده‌های نوآورانه، انتخاب صحیح و راهبردی از میان آنها، تبدیل ایده‌ها به محصولات و خدمات جدید و عرضه آنها به بازار و نهایتا بهره‌مندی از منافع نوآوری تشریح شده است. ارائه مثال‌های فراوان و همچنین غنای وبسایت پشتیبان، دو ويژگی ممتاز این اثر ارزشمند به شمار می‌روند.

این کتاب برگردان فارسیِ مهم‌ترين کتاب مرجع تدریس مديريت نوآوری که با رضايت نويسندگان و ناشر خارجی (وایلی) و با درج مقدمه ای ويژه از سوی نویسندگان در ايران در دوجلد منتشر شده است، که کتاب حاضر جلد نخست آن است.

از نوآوری نمایشی تا پیروزی با نوآوری

استیو بلانک بیش از چهار دهه در دره‌ی سیلیکون یا همان مرکز زلزله‌ی نوآوری جهان تجربه دارد. وی زندگی خود را صرف نوآوری کرده‌است؛ هشت استارت‌آپ در ۲۱ سال و بیش از ۱۵ سال تدریس نوآوری در دانشگاه‌های برکلی و استنفورد. او بنیان‌گذار روش “توسعه‌ی مشتری” است که از مبانی مفهوم مهم “استارت‌آپ ناب” به شمار می‌رود. با وجودی که آموزه‌های وی در کارآفرینی و مدیریت استارت‌آپ‌ها آوازه‌ی جهانی دارند، اما او تخصصی به مراتب مهم‌تر و باارزش‌تر هم دارد.

این کتاب برگردان فارسیِ مهم‌ترين کتاب مرجع تدریس مديريت نوآوری که با رضايت نويسندگان و ناشر خارجی (وایلی) و با درج مقدمه ای ويژه از سوی نویسندگان در ايران در دوجلد منتشر شده است، که کتاب حاضر جلد نخست آن است.

نوآوری باز

برگردان فارسیِ شاهکار پرفروش پروفسور هنری چسبرو که با رضايت نويسنده و با درج مقدمه‌ای ويژه از سوی وی در ايران منتشر شده است. چسبرو پارادایم نوآوری باز را نخستین بار در این کتاب معرفی و تبیین کرد. این کتاب یکی از تاثیرگذارترین آثار مدیریت در سال‌های اخیر به شمار می‌رود و باعث شد که چسبرو بارها به عنوان یکی از پنجاه متفکر برتر جهان برگزیده شود.

مطالعه این کتاب برای همه مديران فارغ از حوزه تخصص يا صنعت مرتبط، مفید و حتی لازم است. برگردان فارسی اين اثر نیز در نخستین جشنواره بین‌المللی تحقیق و توسعه به عنوان کتاب برتر برگزیده شده است.

نوآوری باز خدماتی

چسبرو در این کتاب پارادایم نوآوری باز را وارد حوزه خدمات کرده و از روند فزاینده خدماتی شدن می‌گويد. آموزه‌های اين کتاب هم برای بنگاه‌های خدماتی و هم توليدی بسیار کاربردی و کلیدی است. حرکت برنامه‌ريزی‌شده به سوی خدماتی شدن در قالب پارادایم نوآوری باز می‌تواند رمز موفقیت و تمایز بسیاری از کسب‌وکارها باشد.

برگردانِ فارسی کتاب دوم پرفسور هنری چسبرو (پدر نوآوری باز) که با رضايت نويسنده و با درج مقدمه ای ويژه از سوی وی در ايران منتشر شده است. اين اثر نخستین کتاب در باب نوآوری خدماتی به زبان فارسی است.

عبور از طوفان

مرجعی جامع و بسیار کاربردی برای کمک به مديران شرکت‌های نوپای ايرانی که راه‌های  چيره‌شدن بر مهم‌ترين چالش‌های پيش روی شرکت‌های نوپا و استارت‌آپی ايرانی درحوزه های گوناگون (نظير امور حقوقی و قراردادی، حفاظت از ايده‌های جديد، مديريت پروژه، تهيه طرح تجاری، تامين منابع مالی و …) را به زبانی بسيار ساده و غیر فنی شريح کرده است.

این کتاب حاصل تلاش مشترک جمعی شانزده نفره از متخصصان برجسته‌ی ايرانی در حوزه‌های تخصصی مختلف و مرتبط است. این کتاب با استقبال کارآفرینان ايرانی روبه‌رو و بارها تجدید چاپ شده است.

مدیریت تکنولوژی در سازمان های تکنولوژی بنیان

اثر ماندگار پروفسور هانس ثامهاین در حوزه مدیریت فناوری و سازمان‌های فناوری‌بنیان که ويژگی ممتازش، پرداختن به بافت سازمانی کسب‌وکارهای وابسته به توسعه و تجاری‌سازی فناوری است. سازماندهی بنگاه‌های فناوری‌بنيان، مديريت افراد و سازمان‌ها و راهبری تیم‌های فناوری‌بنيان از جمله آموزه‌های مهم این کتاب است. نکات ويژه‌ی اين کتاب به سازمان پروژه‌ای در حوزه فناوری بسیار کاربردی و ارزشمند است.

سرمایه‌گذاری خطرپذیر

نخستین کتاب فارسی در باب سرمايه‌گذاری خطرپذیر است که در سال ۱۳۸۳ منتشر شد. این کتاب به بررسی مفهوم سرمايه‌گذاری خطرپذیر پرداخته و تمامی صندوق‌های مالی حوزه فناوری در آن زمان را با استناد به شاخص‌های پذیرفته‌شده سرمايه‌گذاری خطرپذیر تحليل می‌کند. سپس زیرساخت‌های ملی برای رونق گرفتن صنعت سرمايه‌گذاری خطرپذیر و وضعيت این زیرساخت‌ها در ایران را بررسی می‌شود. در نهایت با توجه به تجربه یکی از کشورهای پیشرو در این  حوزه، توصیه‌های سیاستی برای رونق گرفتن صنعت سرمايه‌گذاری خطرپذیر در ایران مطرح شده است.

این اثر، نمای قابل توجهی از وضعيت سرمايه‌گذاری خطرپذیر در سال ۱۳۸۲ ارائه می‍‌دهد. علاقمندان و دست‌اندرکاران زیست‌بوم استارت‌آپی و سرمايه‌گذاری ايران مطالعه این کتاب را بسیار سودمند خواهند یافت.

تدوین و پیاده‌سازی قرارداد‌های امتیاز تکنولوژی

برگردان فارسیِ اثر درخشان رابرت مگانتز و یکی از بهترين منابع علمی و کاربردی در باب قراردادهای امتياز فناوری است. مگانتز که نقش مهمی در موفقیت آزمایشگاه‌های دالبی داشته، دانش و تجربه‌ی باارزش خود در حوزه کسب درآمد و استفاده راهبردی از دارایی‌های فکری را در این کتاب با خوانندگان به اشتراک گذاشته است. مطالعه اين کتاب برای تمام مديران شرکت‌های دانش و فناوری‌بنيان مفيد و حتی الزامی است.

مدیریت تکنولوژی

برگردانِ فارسی اثر ارزشمند طارق خلیل در حوزه مديريت فناوری که نمايي جامع از حوزه‌های تخصصی مختلف مديريت فناوری ارائه می‌کند. نقش فناوری در جامعه و خلق ثروت و فرآيند نوآوری فناوری از جمله مفاهيمی است که در این کتاب معرفی و تشریح می‌شوند. مطالعه اين کتاب به تمامی علاقمندان و دانشجویان رشته‌های مرتبط با مديريت فناوری توصیه می‌شود.

آشنایی با اطلاعات اسناد ثبت اختراع

این کتابچه به معرفی اطلاعات موجود در اسناد ثبت اختراع و ويژگی‌های آن می‌پردازد. اسناد ثبت اختراع، در بسیاری از موارد، تنها منبع دسترسی به اطلاعات باارزش فناوری است. با این وجود بسياری از شرکت‌ها، سازمان‌ها و حتی مراکز پژوهشی از اهميت اين اطلاعات و شیوه دسترسی به آنها بی اطلاع یا کم‌اطلاع هستند. این کتابچه، با هدف پرکردن این خلا اطلاعاتی تالیف و منتشر شده است.